CONCEPT ● IMPRESSIE  ● MENU/PRIJZEN ● RESERVEREN ● KIDS ● VRAGEN ● VACATURES

ReserverenIs er iemand in uw gezelschap slecht ter been of in een rolstoel, meldt dit dan bij de reservering (voor een tafel in het gelijkvloerse gedeelte van het restaurant). Ons restaurant is rolstoeltoegankelijk. Echter, voor de grote zaal en de toiletten dient u een 3-tal treden te nemen.

In verband met de nieuwe alcohol & tabakswet zijn we verplicht om, bij iedereen tussen de 18 en 25 jaar legitimatie te vragen. Zorg er dus voor dat wanneer je 18 jaar bent en gebruik wilt maken van de bier,- en/of wijntap, je je legitimatie meebrengt. Van ons krijg je dan een polsbandje en daarmee kun je ongehinderd alcoholische dranken halen.

Reserveren is gewenst en aan te bevelen. Voor grote groepen graag tijdig reserveren! Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar vanaf 12u.

Op vrijdag, zaterdag en zondag  werken we met vaste aanvangstijden, houdt u er rekening mee dat we de tafel een kwartier (na aanvangstijd) voor u vast houden?
 

Aanvang vrij/zat/zon
17.00
17.15
17.30
17.45
19.15
19.30
19.45
20.00

Men kan aan tafel, zodra het gezelschap compleet is, maar voor de vroege shift (aanvang t/m 17.45) uiterlijk 15 minuten na de aanvangstijd (ivm aanvang van de volgende boeking)
Mocht er een wijziging zijn met betrekking tot het
aantal personen waarvoor is gereserveerd, dit graag tijdig doorgeven.

2 uur te kort? Het is ook mogelijk om een langer arrangement boeken;
verlenging € 4,- p.p per half uur. Voor vrijdag en zaterdag dient dit voor de vroege shift (aanvang t/m 17.45u) bij de reservering te worden aangegeven. Verlengen kan tot uiterlijk 22.15u

Om de wachtrijen bij de ontvangst te beperken, n gezamenlijke rekening per reservering/tafel. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.
Betaling kan per pin of contant, niet met creditcard. Per maandag 27 mei 2013 rekenen wij vooraf af.
Uw bon wordt door n van onze medewerkers onder het kaarsje op uw tafel geplaatst, bij vertrek kunt u met uw bon bij de receptie uitchecken.


 Volg ons op:

 

Restaurant Wereldwijd | Minderbroederstraat 3 (Paardenmarkt) | 1811 LN Alkmaar | info@restaurantwereldwijd.nl