CONCEPT ● IMPRESSIE  ● MENU/PRIJZEN ● RESERVEREN ● KIDS ● VRAGEN ● VACATURES

Diner All inclusiveBij restaurant Wereldwijd kun je zelf de gerechten halen bij een centrale plek in het restaurant, waar onze koks aan diverse kookeilanden de verschillende gerechten bereiden. Het zijn allemaal kleine porties, zodat je heel veel verschillende gerechten kunt proeven!

Bij de bar tap je zelf je bier, huiswijn of fris en natuurlijk hebben we koffie en thee. Voor een geringe meerprijs bestel je bovendien (buitenlands) gedistilleerd, bijzondere wijnen en speciale koffie.

Gedurende twee uur kun je gebruik maken van het buffet. Aan het einde van deze twee uur word je door ons op hoogte gebracht en krijg je de mogelijkheid om te verlengen.

De tijd loopt wanneer de eerste leden van het gezelschap aan tafel gaan.
Bij aankomst bestaat de mogelijkheid om te wachten tot het gezelschap compleet is.

Kindvriendelijk
Restaurant Wereldwijd is een kindvriendelijk restaurant. Kinderen kunnen smullen van de wereldse gerechten maar ook van de meer bekende snacks, patatjes en heerlijke toetjes. We hebben ook een speelkamer waar kinderen kunnen spelen, kleuren en film kijken. 

Voor de rokers onder ons: er is een aparte en goed geventileerde rokersruimte aanwezig.

Reglement
Van het buffet kan onbeperkt gebruik worden gemaakt. We vragen wel niet meer in één keer te halen dan nodig is. Je kunt immers zo vaak gaan als je wilt! Bij excessieve verspilling behouden wij ons het recht voor om dit in rekening te brengen.

Alcoholische dranken als bier en wijn zijn inclusief. We vragen iedereen om hier op redelijke wijze mee om te gaan. Bij onbehoorlijk gedrag als gevolg van alcoholmisbruik behouden wij ons het recht om de toegang te ontzeggen of tot verwijdering over te gaan.

In verband met de nieuwe alcohol & tabakswet zijn we verplicht om, bij iedereen tussen de 18 en 25 jaar legitimatie te vragen. Zorg er dus voor dat wanneer je 18 jaar bent en gebruik wilt maken van de bier,- en/of wijntap, je je legitimatie meebrengt. Van ons krijg je dan een polsbandje en daarmee kun je ongehinderd alcoholische dranken halen.

Het gebruik van alcoholische dranken is niet toegestaan voor personen jonger dan 18 jaar. Misbruik hiervan leidt tot verwijdering, van het gehele gezelschap, uit het restaurant.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

 Volg ons op:

 

Restaurant Wereldwijd | Minderbroederstraat 3 (Paardenmarkt) | 1811 LN Alkmaar | info@restaurantwereldwijd.nl